Nestor Film

БIОГРАФIЯ



Nestor Film Олексій-Нестор НАУМЕНКО

Режисер, продюсер, публіцист
член Національної спілки
кінематографістів України
керівник студії NESTOR FILM


Народився 1973 року в Києві.

1996 р. закінчив Національний технічний
університет України «Київський політехнічний
інститут» за спеціальністю «Системи та
комплекси радіомовлення і телебачення».

2000 р. із відзнакою закінчив Київський інститут театрального
мистецтва ім. І. К. Карпенка-Карого за спеціальністю
«Режисер телебачення».

З 1995 по 2005 роки працював на українському телебаченні
(телеканали ICTV, Інтер, СТБ, П’ятий канал, продакшн-студії)
інженером монтажу, асистентом режисера, режисером, оператором,
програмним редактором, іміджмейкером, головним режисером,
продюсером.

З 2005 по 2007 р.р. працював у Москві продюсером
кіно та викладачем Московського інституту міжнародного туризму.

Із 2007 р. – незалежний режисер.

Автор багатьох статей на тему кіно, що були опубліковані
в центральних газетах і журналах України та Росії.

Співавтор книги російського кінорежисера Ігоря Масленнікова
«Бейкер-стріт на Петроградській» (Санкт-Петербург,
«Сеанс»/«Амфора», 2007).


Фільмографія (вибрана)

1997 – «Атрибути» (док./ 17’)
1998 – «Свята й будні Берліну» (док./ 26’)
1998 – «Троянда Парацельса» (ігровий/ 18’)
1998 – «Далека рідна земля» (док./ 34’)
1999 – «Мелодія!» (док./ 37’)
1999 – «Чаяння душ» (ігровий/ 20’)
2000 – «Стихія» (док./ 30’)
2003 – «Вітри Аделаїди» (док./ 27’)
2007 – «Частки буття» (док./ 23’)
2007 – «Людина на пагорбі» (ігровий/ 33’)
2008 – «Хвали зиму після Миколи» (док./ 12’)
2008 – «Як українці в Сибіру живуть» (док./ 85’)
2009 – «Сонце неодмінно прийде» (док./ 10’)
2009 – «Наближення Камчатки» (муз./ 36’)
2010 – «За межами кола» (док./50’)
2014 – «Шлях метелика» (док.-публ./48’)
2014 – «Майдан-на-крові» (док./36’)
2015 – «Відвідувачі раю» (док./ 78’)
2016 – «Київські епізоди» (док./ 22’)
2016 – «Озеро Охрід» (док./ 13’)
2018 – «44» (док./ 12’)
2018 – «Рік вулканів» (док./ 30’)


Nestor Film
 
alex_naumenko@yahoo.com    38066 304 33 97
Nestor Film